Epilare definitivă de ultimă generație IPL la salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate

Părul nedorit nu mai este o problemă pentru tine cu epilarea definitivă de ultimă genetație IPL/LASER. Salonul Avenue Dee din Târgoviște folosește aparatura de ultimă generație pentru epilarea definitivă, oferind tratamente specializate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Epilarea definitivă se poate face prin:

-epilare IPL (de la denumirea Intense Pulsed Light – lumina intens pulsată)

-epilare laser (este un tip de epilare performantă, se folosește mai ales în centrele de estetică medicală).

Despre Epilarea IPL:

Astfel de aparate folosesc un spectru mai larg de lungimi de undă a luminii.

Sunt distruși toți foliculii care corespund punctelor focale ale lungimilor de undă care sunt emise. Este necesar un număr destul de mare de ședințe pentru epilarea definitivă. Pentru a preveni recreșterea firelor de păr se repetă tratamentul.

Înainte de tratament se aplică un gel de răcire. Uneori dispozitivul folosit în timpul ședințelor de tratament poate lăsa pe piele un mic disconfort – mici arsuri minore – care trec destul de repede (mai ales dacă se aplică o cremă specială sau gheață) și nu vor lăsa nici o cicatrice sau altă urmă inestetică în timp. Lumina intens pulsată nu produce daune pielii și nici organismului, nu există niciun risc de apariție a unor boli grave cum sunt tumorile cancerigene.

Aparatele sunt mai ieftine decât sistemele cu epilare laser, dar prețurile pentru un tratament de epilare pe o anumită zonă localizată (de ex. axile) pot fi aceleași la anumite saloane sau dimpotrivă pot varia în funcție de complexitatea aparatului și a eficienței rezultatelor.

De ce este mai eficientă Epilarea laser?

În cazul acestor aparate, laserul are o singură lungime de undă a luminii. Aici poate fi și un dezavantaj – acela că sunt distruși doar foliculii ce corespund punctului focal și acestei lungimi de undă care este emisă.

Printr-o reacție termică se produce scleroza celulelor nutritive din rădăcina firelor de păr și astfel în urma acestui tratament rădăcinile nu mai pot produce păr din nou. Numărul de ședințe pentru epilarea definitivă este destul de redus, iar eficiența este maximă.

De obicei laserele din centrele de estetică medicală sunt folosite de persoane care au pregătire de specialitate în acest domeniu.Acest tip de epilare definitivă este recomandată mai ales persoanelor care au un contrast mai intens între culoarea firelor de păr și culoarea pielii. În astfel de cazuri eficiența aparatului este ridicată.

Cei care au firele de păr destul de dese trebuie să opteze pentru epilarea laser deoarece avantajele sunt net superioare ca în cazul sistemelor de epilare IPL.

Persoanele care au firele de păr mai groase pot alege această variantă cu laser pentru că aparatul oferă cele mai bune rezultate comparativ cu alte sisteme de epilare definitivă de pe piață.

Pentru îndepărtarea definitivă a firelor de păr nedorite de pe anumite zone ale corpului – axile, zona bikinilor – este mai bine să se folosească o epilare laser deoarece în astfel de zone și sensibilitatea pielii este mare, dar și firele de păr sunt mai rezistente și au o grosime mai mare.

Procedura este non-invazivă, nu afectează organismul, nu produce cancer.

Prin alegerea acestei proceduri de epilare definitivă nu apare niciun disconfort, nu apare durere, iar pacientul se simte confortabil în timpul ședinței de tratament.

Programări se pot face la numărul de telefon 0760 263 282 sau la sediul salonului aflat pe Calea Domnească, nr 191 (fostul Crocodilo), din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!