Epilare definitivă cu Diodă Laser la Salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate

Scapă de părul nedorit, grija epilării, de iritații și foliculită cu ajutorul procedurii de epilare definitivă cu dioda laser. Studiile arată că tehnologia cu diode are cel mai mare procent de eliminare a părului nedorit.

Avantajele epilării cu Dioada Laser:

se poate trata orice zona a corpului;
tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, si este eficient inclusiv pe pielea bronzata;
parametrii de tratament se seteaza in functie de fototipul pielii si sensibilitatea fiecarei persoane, fara a exista riscuri;
procedura este nedureroasa si confortabila, datorita sistemului de racire “Cryo Cristal” (0-3 grade Celsius),
tratamentul complet de epilare laser este mai economic decat epilarea cu ceara;

 Cum actioneaza dioda laser?

Energia razei de laser țintește melanina din firul de păr și, prin încălzire (până la 70°C), se distrug celulele responsabile de creșterea firului de păr.

Laserul acționează numai pe acele fire de păr care se găsesc în faza de creștere (activă) și din acest motiv nu toate firele de păr sunt distruse în același timp. La fiecare ședință de epilare se pierd între 15-30% din firele de păr.De menționat este faptul că laserul acționează doar asupra firelor ce contin pigment(nu va avea rezultate pe firele albe).

După prima ședință se va observa reducerea semnificativa a pilozității, iar la finalul tratamentului dispariția permanentă/ de lungă durată (ani de zile) a părului.

 Câte ședințe sunt necesare?

Rezultatele dorite se ating în general după 6-10 ședințe (în funcție de zona tratată, fototipul pielii, culoarea parului, etc), însă numărul total de ședințe nu poate fi apreciat de la primul consult. Sedintele se efectueaza la un interval de minim 4 săptămâni. Pentru mentinerea rezultatelor, dupa terminarea tratamentului, se recomandă 1-2 ședințe pe an.

 

Tehnologie laser de ultimă generație – DEPILIGHT PRO,  la Avenue Dee

La Avenue Dee Salon se folosește tehnologie laser de ultimă generație, DEPILIGHT PRO, care nu produce arsuri sau alte efecte secundare. Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice.

Contraindicații:

-Sarcina (sau alaptarea)
-Dermatita/eczema severă pe zona tratată
-Infecții active locale (inclusiv herpes)
-Istoric de cicatrici keloide
-Cancere/precancere cutanate pe zona ce urmeaza a fi tratată
-Epilare mecanică prin smulgere (ceara/aparat/penseta) cu mai puțin de 4 săptămâni înainte (nu se recomandă din cauză că rezultatele vor fi mai slabe)
-Administrare de retinoizi orali in ultimele 6 luni
-Administrare de medicamente fotosensibilizante (care cresc sensibilitatea pielii la lumina)
-Epilepsie
-Boli autoimune sau hematologice
-Dereglari hormonale

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!