Epilare cu ceară de unică folosință la Salonul Avenue Dee din Târgovişte

Publicitate

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, Salonul Avenue Dee din Târgoviște vă așteaptă să vă bucurați de cele mai noi tehnologii în materie de tratamente faciale, remodelare corporală, masaj și epilare definitivă. Unul dintre serviciile noi pe care le oferă salonul aflat pe bulevardul I.C. Brătianu este epilare cu ceară de unică folosință. Este o metodă perfectă dacă îți dorești să scapi de părul nedorit. Epilat cu ceară de unică folosință este o opțiune ieftină și eficientă.

Beneficiile epilării cu ceară de unică folosință sunt: se evită riscul de zgârieturi și tăieturi, firele de păr smulse cu ceară nu vor mai crește la fel de dese, există mai puține șanse de îngroșare a firelor de păr, vă veți bucura de atenția unui profesionist în domeniu, părul tău va crește mai firav și mult mai încet, scăpați de mâncărimi și de posibilele iritații, pielea ta va avea o exfoliere blândă, pielea va fi mai puțin predispusă la inflamație și veți avea o gamă largă de ceară la alegere.

Pentru programări și informații puteți suna la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe strada I.C. Brătianu, vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița, din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!