Eligi Furniture din Târgoviște, soluția perfectă pentru un mobilier care să te reprezintă în totalitate

Publicitate

În domeniul producătorilor de mobilă, în ultima perioadă, a prins contur din ce în ce mai mult mobilierul la comandă. Asta, din cauză că, sunt tot mai mulți cei care își doresc altceva sau ceva diferit de ceea ce oferă magazinele și firmele care execută mobilă în serie.

Dacă vrei o mobilă personalizată în totalitate, unică, care să se plieze pe spațiul disponibil și care să fie pe gustul tău, atunci Eligi Furniture din Târgoviște reprezintă soluția perfectă.

Eligi Furniture concepe, proiectează și execută de peste 10 ani mobilă la comandă din PAL melaminat și MDF frezat înfoliat pentru locuințe, birouri sau spații comerciale. Cu ajutorul producătorului de mobilă târgoviștean îți poți proiecta mobila la care ai visat, indiferent de locul unde va fi amplasată: bucătărie, dormitor, living, hol sau mobilă tineret.

Atunci când e vorba de investiții în casa ta, e important să primești ceea ce îți dorești. Pentru specialiștii de la Eligi Furniture, mobila personalizată este adaptată în funcție de spațiu, necesități și de opțiunea clientului, care poate fi dezvoltată și îmbunătățită. Pentru Eligi Furniture, întregul proces se desfășoară ținându-se cont de dorințele și necesitățile clientului, existând astfel o flexibilitate din toate de vedere: design, compartimente interioară, alegerea culorilor, accesorizare și multe altele.

Dacă v-ați plictisit de mobila de pe care o aveți deoarece, au trecut anii peste ea și automat este “depășită” de ceea ce există deja, cu siguranță sunteți tentați de modelele și tendințele actuale. Prin urmare, este cazul să faceți un upgrade și al capitolul mobilier, ca să aveți o mobilă modernă, aerisită, dar în același timp să răspundă cerințelor – mai ales în cazul mobilierului de bucătărie, cu un design în linii simple, cu o cromatică aleasă, ca să se asorteze cu parchetul, gresia sau faianța.

Pe lângă faptul că se potrivește perfect pe spațiu, că este varianta prin care vă puteți transforma casa sau apartamentul într-un loc modern și plăcut, mobila la comandă îți dă posibilitatea să concepi proiectele împreună cu Eligi Furniture, o societate cu servicii de consultanță, măsurători, transport și montaj.

Activi pe piață de peste 10 ani, cei de la Eligi Furniture execută mobilă la comandă și au luat foarte în serios, încă de la bun început această specialitate, dedicându-se în totalitate satisfacerii clienților, ceea ce, de-alungul timpului a făcut ca ei să aibă un portofoliu extrem de bogat de clienți. Au înțeles și respectă cu strictețe faptul că, în acest domeniu nu trebuie să faci niciun compromis când vine vorba de calitatea materialelor, finisajelor și accesoriilor.

Apelând la specialiștii Eligi Furniture, casa ta va avea parte de o armonie ambientală, confort și funcționalitate.

Pentru comenzi și diferite informații puteți suna la numerele de telefon 0755 075 982 și 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății, aflat pe strada L.T. Stancu Ion, nr. 35, Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!