Eligi Furniture din Târgoviște, soluția ideală pentru un mobilier care să-ți exprime personalitatea

Publicitate

Mobila este un accesoriu important și foarte prezent în viața noastră zi de zi. De la patul în care dormim, canapeaua din centrul living-ului, până la biroul de lucru ori dressing-ul unde ne ținem hainele, mobila poate avea diferite utilități. Pe lângă rolul ei extrem de necesar, mobila însuflețește casa și oferă un loc și o atmosferă de care ne bucurăm de fiecare dată.

Dacă îți dorești mobilă care să-ți exprime personalitatea și care să fie mereu pe gustul tău, atunci Eligi Furniture din Târgoviște reprezintă soluția perfectă.

Eligi Furniture concepe, proiectează și execută de peste 10 ani mobilă la comandă din PAL melaminat și MDF frezat înfoliat pentru locuințe, birouri și spații comerciale. Cu ajutorul Eligi Furniture îți poți proiecta și realiza mobila la care ai visat, indiferent de locul unde va fi amplasată: mobila bucătărie, mobilă dormitor, mobilă living, mobilă hol sau mobilă tineret.

La Eligi Furniture, mobila personalizată este adaptată în funcție de spațiu, necesități și de opțiunea clientului, care poate fi dezvoltată și îmbunătățită. La Eligi Furniture, întregul proces de desfășoară ținându-se cont de dorințele și necesitățile clientului, existând astfel o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare interioară, alegerea culorilor, accesorizare, atât din partea producătorului, cât și a beneficiarului.

Pe lângă personalizare, mobila la comandă la Eligi Furniture mai are și alte avantaje, precum ar fi: prețuri accesibile, accesorii de top, materiale și finisaje de calitate.

Pentru toate tipurile de mobilă pe care le execută la comandă Eligi Furniture – bucătării, living-uri, dormitoare, dulapuri cu uși glisante, folosește numai accesorii de calitate, pentru ca mobilierul tău să aibă o viață cât mai lungă.

Apelând la specialiștii Eligi Furniture va avea parte în casa ta de armonie ambientală, confort și funcționalitate.

Pentru comenzi și diferite informații puteți suna la numerele de telefon 0755 075 982 și 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății comerciale, aflat pe strada L.T. Stancu Ion, nr.35, Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!