Elevii de 10 la examenele naționale au fost premiați de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița

Publicitate

Joi, 19 septembrie, în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița a avut loc festivitatea de premiere a elevilor dâmbovițeni care au obținut nota 10 la examenele naționale. Guvernul României a acordat premii de 1000 de lei pentru fiecare elev care a obținut media 10 la Evaluarea Națională a absolvenților clasei a VIII-a și 3 000 de lei pentru elevii care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat național. Premierea a fost făcută în conformitate cu H.G. nr. 623/27.08.2019 și Ordinul Ministerului Educației nr. 5099/2019.

În cadrul festivității IȘJ Dâmbovița au fost premiați 8 elevi.  7 dintre aceștia au fost absolvenți de clasa a VIII-a, care au promovat Evaluarea Națională cu media 10, dar și o absolventă de liceu, care a promovat cu 10 Bacalaureatul.

Eevii care au fost premiați și au obținut media maximă la Evaluarea Națională au fost: Manole DȘ. Medeea Maria (Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” Moreni), Dinu A. Antonia Teodora (Colegiul Național “Constantin Carabella” Târgoviște, Forausberger FE. Teodor Andrei (Școala Gimnazială “Coresi” Târgoviște), Marinescu PR. Karina Maria (Școala Gimnazială “Șerban Cioculescu” Găești), Lupu P. Ana Maria Raluca (Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești), Mănguță L. Yasmina Maria (Colegiul Național “Constantin Cantacuzino” Târgoviște) și Bănică TM Horia Andrei (Școala Gimnazială “Coresi” Târgoviște).

În schimb, Stoica Ramona Andreea, de la Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște a fost singura absolventă de liceu care a fost singura obținut media 10 la Bacalaureat. Premianții au fost însoțiți la festivitate de părinți, dar și de profesorii unităților de învățământ din care au făcut parte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!