Elevii de 10 ai județului Dâmbovița, premiați la Consiliul Județean. Care sunt cei 8 absolvenți cu rezultate excepționale în vara 2019

Publicitate

După ce elevii de 10 ai Târgoviștei au fost premiați de administrația municipală, acum Consiliul Județean Dâmbovița a premiat cei 8 elevi din întregul județ care au obținut media 10 la examenele naționale, susținute în această vară.

Este vorba despre: Manole Medeea Maria – Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” Moreni, Dinu Antonia Teodora – Colegiul Național ”Constantin Carabella” Târgoviște, Forausberger Teodor Andrei – Școala Gimnaziala ”Coresi” Târgoviște, Marinescu Karina Maria – Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” Găești, Lupu Ana-Maria-Raluca – Colegiul Național ”Vladimir Streinu” Găești, Mănguță Yasmina Maria – Colegiul Național ”Constantin Cantacuzino” Târgoviște, Bănică Horia Andrei – Școala Gimnazială ”Coresi” Târgoviște – toți șapte cu rezultate excepționale la evaluarea națională de la finalul clasei a VIII-a și despre Stoica Ramona-Andreea, elevă a Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, singura care a obținut media 10 la Bacalaureat.

Cei 7 absolvenți ai clasei a VIII-a au primit flori și bani, câte 1500 de lei, în timp ce eleva care a promovat Bacalaureatul cu media 10 a primit un premiu în valoare de 2500 de lei.

Președintele CJD, Alexandru Oprea, i-a felicitat atât pe elevii merituoși, cât și pe părinții și dascălii care s-au implicat în formarea lor: ”Mă bucur că putem răsplăti din nou excelența în educație și le mulțumesc consilierilor județeni, pentru că au făcut posibil acest act de normalitate. Le mulțumesc copiilor pentru implicare și efortul depus, pentru că aceste rezultate nu sunt întâmplătoare, și felicit părinții și profesorii, care i-au îndrumat. Vă îndemn să continuați și să aveți încredere in România!”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!