Echipa de volei feminin a CSȘ-CSM Târgoviște, calificată de pe primul loc la Turneul de Elită al Campionatului Național destinat cadetelor

Publicitate

Echipele de volei feminin de la CSȘ-CSM Târgoviște au avut parte de noi comportări excelente în competițiile în care sunt angrenate. La sfârșitul săptămânii trecute, sportivele antrenate de Ion Atanasiu au ieșit victorioase de fiecare dată de pe terenul de joc.

Echipa de cadete a fost încă o dată de neoprit și a ajuns la a 7-a victorie consecutivă în actuala ediție a Campionatului Național. În disputa cu Bravol A Brașov, ultima din acest an, CSȘ-CSM s-a impus  cu scorul de 3-0, la fel cum a făcut-o în toate jocurile din acest sezon. Cu maximum de puncte acumulate (21), CSȘ Târgoviște s-a calificat la Turneul Elită de pe primul loc în Grupa D, acolo unde se mai regăsesc LPS Viitorul Pitești, CNNT Craiova, CNMV Ploiești, ACS Bravol A Brașov, CS Kids Tâmpa Brașov, ACS Bravol B Brașov și CS Dacia Mioveni.

Totodată, echipa de junioare CSȘ-CSM s-a aflat și ea la înălțime și a învins pe ACS Bravol Brașov, cu scorul de 3-0. Aceasta a fost a patra victorie pentru echipa târgovișteană, după cele cu CNNT Craiova, CNMV Ploiești și CSȘ Sibiu. În primele cinci jocuri ale campionatului, CSȘ-CSM Târgoviște a suferit o singură înfrângere: 1-3 cu LPS viitorul Ploiești. În ultimul joc din acest an, dâmbovițencele vor înfrunta, pe 4 decembrie, pe CNMB Râmnicu Vâlcea.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!