După pierderea unui atacant, Chindia Târgoviște a rămas și fără un apărător

Publicitate

Chindia Târgoviște a rămas fără un alt fotbalist important care a pus umărul serios la promovarea echipei în Liga 1 în această vară. Începând din această săptămână, gruparea dâmbovițeană s-a despărțit de Bogdan Șandru (29 ani), potrivit celor de gsp.ro. Apărătorul central a revenit la Dunărea Călărași, formație care îl împrumutase pe “Eugen Popescu” iarna trecută.

Jucătorul a decis să părăsească Târgoviștea pentru că nu a intrat deloc în calculele lui Viorel Moldovan pentru noul sezon al Ligii 1. În tricoul Chindiei, Șandru a evoluat în 17 meciuri stagiunea trecută. Potrivit celor de la Transfermarkt.com., fundașul este cotat la 250 000 de euro.

Un alt fotbalist pe care Chindia l-a pierdut în ultima perioadă a fost atacantul Mihai Neicuțescu, pe care Dinamo l-a dorit înapoi, dar pe care apoi l-ar în vândut în Polonia, la LSK Lodz, formație nou-promovată.

Pe de altă parte, mâine după-amiază, de la ora 18.00, Chindia va înfrunta în deplasare, Poli Iași, surpriza plăcută a începutului de sezon în Liga 1, într-un joc ce va conta pentru etapa a 7-a  a campionatului.

Sursă foto: Afcchindiatargoviste.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!