Dulceața naturală de afine, de la Grandma’s Delights, cea mai potrivită pentru clătite, papanași sau cheesecakes

Publicitate

Știați că afinele au numeroase beneficii pentru organism?

Afinele sunt considerate a fi superaliment datorită bogăției de nutrienți, a numeroaselor beneficii asupra sănătății, a efectelor creative  și a gustului deosebit. Sunt delicioase, au un conținut caloric scăzut și unele dintre cele mai sănătoase fructe cu rol antiinflamator, detoxifiant, diuretic, fiind bogate în vitamine, minerale și antioxidanți.

Pentru a putea beneficia de gustul impresionant al acestor fructe magice, încă din cele mai vechi timpuri, oamenii le conservau sub diferite forme, în special prin dulcețurile care au devenit foarte apreciate.

Fiind procesată doar din fructe naturale, fără conservanți, aditivi sau coloranți, la făbricuța Grandma’s Delights, din județul Dâmbovița, puteți găsi diverse sortimente de dulcețuri ce vă cor încânta papilele gustative. Printre acestea întâlnim și mult dorita dulceață de afine, cu un gust aparte, perfectă, pentru o gustare dulce și rapidă sau folosită în special la clătite și cheesecakes.

La fel ca majoritatea produselor preparate în această făbricuță și dulceața de afine este procesată în vid, într-un mediu steril la o temperatură de sub 100 grade Celsius, motiv pentru care produsul finit își păstrează vitaminele, mineralele și antioxidanții.

Dulceața de afine este una dintre delicatesele copilăriei al cărui gust nu-l poți uita niciodată. Aceasta poate fi servită atât simplă, cât și întinsă pe pâine sau folosită ca umplutură pentru clătite sau papanași. Este deosebit de gustoasă și cu siguranță, va fi o surpriză pentru persoanele dragi.

Așadar, vă invităm să luați o îmbucătură din ceea ce ne dăruiește natura, prin produsele de la Grandma’s Delights!

Făbricuța Grandma’s Delights poate fi găsită în satul Priboiu, comuna Brănești. Pentru comenzi și alte informații suplimentare puteți suna la numărul telefon 0755 646 418.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!