Dublă crimă odioasă. Mamă și bunică, ucise cu sânge rece de un tânăr drogat

Publicitate

Tragedie fără margini într-o familie! Un tânăr drogat și-a ucis cu sânge rece, atât mama, cât și bunica. Dublul asasinat a avut loc astăzi, în localitatea Baciu, din județul Cluj.

Descoperirea macabră a fost făcută de fratele ucigașului. Atacatorul a fost găsit la fața locului cu un cuțit în mână de către fratele său și polițiști. În schimb, cele două femei erau întinse pe jos fără suflare.

„La 31 august, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil din localitatea Baciu, un bărbat amenință că își va ucide mama și bunica. La fața locului, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 33 de ani, precum și două femei decedate”, au transmis polișiștii clujeni, pitrivit fanatik.ro. 

Agresorul a fost reținut de către oamenii legi și urmează să fie trimis în judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că, tânărul cuțitar avea probleme cu legea. În trecut, bărbatul a mai fost internat la Psihiatrie, după ce ar fi avut probleme cu consumul de droguri.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!