Drumul Național 71 afișează din nou probleme! De această la kilometrul 92, zona Glod – Moroeni

Publicitate

Drumul Național 71 – Târgoviște -Sinaia – oferă în continuare bătăi de cap șoferilor!

La scurt timp după ce se rezolvase problema surpării șoselei la kilometrul 72 (zona Moțăieni), o nouă problemă a apărut la kilometrul 92, în zona Moroeni, în apropierea unui pod. Și de aceasta dată este vorba tot de o alunecare de teren.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, după ce s-a constatat că podul nu permite desfășurarea în siguranță a circulației în ambele sensuri, s-a găsit rapid o soluție de compromis: restricționarea circulației rutiere în zona respectivă la un singur sens, pe o perioadă nedeterminată.

“Având în vedere faptul că, in urma unei expertize efectuate de administratorul drumului public, s-a constatat că starea tehnică a podului situat pe drumul național 71 km.92+933m, dincolo de Glod spre Cota 1000, nu permite desfășurarea în siguranță a circulației în ambele sensuri în același timp, s-a luat măsura restricționării circulației rutiere în zona respectivă la un singur sens de mers, pe o perioadă nedeterminată. A fost realizata semnalizarea corespunzătoare, urmând ca acesta să fie verificată periodic’‘.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!