Două baschetbaliste de la CSM Târgoviște, la un pas de a merge la Olimpiadă! Ancuța Stoenescu și Gabriela Irimia se află pe lista preliminară echipei naționale de 3×3

Publicitate

Veste nemaipomenită pentru două  jucătoare ale echipei de baschet feminin CSM Târgoviște! Federația Română de Baschet a transmis convocările pentru lotul preliminar al echipei naționale de baschet 3×3, ce va participa în vara anului viitor la Jocurile Olimpice, găzduite de Tokyo.

Pe lista întocmită de forul național de baschet se regăsesc Ancuța Stoenescu și Gabriela Irimia, componente ale grupării CSM Târgoviște. Alături de cele două jucătoare de la CSM, pe lista preliminară se mai găsesc Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Ashley Walker, Anca Șipoș, Alexandra Uiuiu, Annemarie Godri Părău, Elisabeth Pavel și Florina Gabriela Stănici.

Din această listă preliminară vor fi alese doar patru jucătoare care vor reprezenta națională feminină de 3×3  a României pentru Olimpiadă.

Naționala României de 3×3 a obținut deja calificarea la Jocurile Olimpice după ce s-a clasat pe locul 4 în clasamentul mondial al federațiilor naționale, după Rusia, China și Mongolia. Noua ediție a Jocurilor  Olimpice va avea loc în perioada 24 iulie – 9 august 2020.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!