Donație de carți în două instituții de învățământ din Dâmbovița

Publicitate

Pe final de an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost alături de copiii din cadrul a două instituții de învățământ din Dâmbovița. Aceasta a donat o colecție impresionantă de cărți cu povești, cărți educative, cărți de colorat, benzi desenate, atlase, enciclopedii sau dicționare Școlii Vlăsceni (com. Potlogi) și Grădiniței nr. 2 din localitatea  Gura Suții.

În ambele instituții de învățamânt, copiii au posibilității materiale și financiare reduse. Profesorii, educatorii, dar și elevii din cadrul celor două instituții de învățământ s-au bucurat nespus de mult de cadourile de Moș Crăciun oferite de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

“Ne-am dorit cărți pentru toate clasele din școala primară Vlăsceni, deoarece vrem să încurajăm cititul și să le dezvoltăm memoria, gândirea. Vă mulțumim foarte mult pentru aceste daruri, suntem emoționați, nu ne așteptam la atât de multe cadouri”, a declarat unul dintre profesorii școlii primare din Vlăsceni.

Donația de cărți pentru cele două instituții de învățământ dâmbovițene reprezintă doar un exemplu al demersurilor din ultimii 30 de ani ai Fundației Dan Voiculescu pentru susținerea educației și a învățământului din România, prin încurajarea performanței. În acest s-au alăturat acestei inițiative Centrul de Carte Fischer International și Editura Litera.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!