Doi jucători de la Chindia Târgoviște, în echipa ideală a primei etape din play-off și play-out

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, astăzi, pe site-ul oficial “11-le” ideal al primei etape din play-off și play-out.

Astfel, în cea mai bună selecție a rundei au fost aleși și doi jucători de la Chindia Târgoviște. Este vorba de atacantul Daniel Florea și de mijlocașul Denis Dumitrașcu, ambii marcatori în meciul cu AFC Hermannstadt, câștigat de Chindia cu 2-0.

De asemenea, târgovișteanul Daniel Florea a fost desemnat de reprezentanții LPF și deținătorii drepturilor TV cel mai bun jucător de pe teren.

Tot în echipa ideală a rundei se mai află și dâmbovițeanul Octavian Popescu, de la FCSB.

Echipa etapei

PORTAR

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A ajuns la 551 de minute consecutive fără gol încasat. A strâns deja 96 de meciuri pe prima scenă în trei sezoane.

FUNDAŞI

Răzvan Popa (Politehnica Iaşi / 24 de ani) – O evoluţie impecabilă! A fost ca un zid în faţa atacurilor iniţiate de piteşteni.

Florin Ilie (UTA / 28 de ani) – S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezenţă tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – Din postura de căpitan, experimentatul fundaş al covăsnenilor şi-a dirijat excelent defensiva, care a bifat un nou meci fără gol încasat.

MIJLOCAŞI

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 31 de ani) – A contribuit la două dintre golurile ardelenilor. S-a aflat la meciul cu numărul 200 în Liga 1.

Lukas Droppa (FC Voluntari / 31 de ani) – Mijlocaşul ilfovenilor şi-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide.

Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) – A deschis drumul clujenilor spre a 20-a victorie din acest sezon cu un gol de generic, primul marcat din acţiune în ediţia curentă.

Denis Dumitraşcu (Chindia / 25 de ani) – A marcat al patrulea gol în ediţia curentă, toate reuşitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1.

ATACANŢI

Ioan Hora (UTA / 32 de ani) – A înscris pentru a 56-a oară în principala competiţie internă, Viitorul fiind “victima” lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reuşit în duelurile cu dobrogenii.

Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) – Vârful târgoviştenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reuşită a sa în principala competiţie internă.

Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) – “Perla” liderului a înscris cu o execuţie prin care şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite. Este o mare speranţă a fotbalului românesc.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani -FOTO) – Şi-a impus stilul de joc ofensiv, iar asta se vede şi pe tabelă, 27 de goluri marcate în 2021, cele mai multe dintre toate competitoarele.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!