DN 71 nu a fost abandonat! Asigurări de la conducerea CJ Dâmbovița: Luna viitoare se scot la licitație lucrările pe un tronson important

Publicitate

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de directori de instituții din județ, a avut ieri mai multe întrevederi la București, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, dar și la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, unde au fost depuse documentații sau au avut loc discuții privind mai multe proiecte dâmbovițene.

La Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, președintele CJD a fost însoțit de administratorul public al județului, Cristian Avanu, directorul Direcției Tehnice, Vasile Dinu, și consilierul județean Ionuț Săvoiu. Aici a fost depusă documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să fie transmis și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni, după cum a anunțat șeful administrației județene.

”O veste la fel de bună este și faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitație lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia”, a declarat Corneliu Ștefan. Vă reamintim că proiectul, pe care actualul ministru USR al Transporturilor îl dorește abandonat, deși ar urma să fie realizat pe fonduri europene, este într-un stadiu foarte avansat cu tot ce presupune preambulul realizării lucrărilor propriu zise.

O altă întâlnire a avut loc la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pe subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene.

”Alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian, ne-am asigurat de bunul mers al proiectului”, a mai precizat președintele CJD.

Prin „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, Consiliul Județean Dâmbovița, alături de alte 52 de unități administrativ-teritoriale, va beneficia de lucrări de reabilitare, extindere și înființare rețele de alimentare cu apă și canalizare. Investiția, finanțată prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), are o valoare totală de 27.617.334,65 lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!