Din 23 mai se poate merge în vacanță în Israel doar cu certificat de vaccinare!

Publicitate

În Israel se vor putea duce turiști în vacanță doar dacă au fost vaccinați cu ambele doze, dar ar trebui să prezinte și un test PCR și negativ și un test de anticorpi, acesta din urmă putând fi eliminat doar prin semnarea unui acord bilateral, scrie Dcnews.ro. 

Totodată, într-o primă fază vor fi primiți doar turiști care vor veni în grupuri mari și organizate.

Alin Burcea a vorbit într-o emisiune Tv despre aceste măsuri care sunt impuse celor care doresc să viziteze Israelul, spunând că poate se va renunța la acea regulă conform căreia trebuie prezentat testul PCR și testul de anticorpi, pentru că, spune el, vaccinul este suficient:

“Nu înţelegem de ce s-au blocat aici pentru că am avut câteva discuţii cu domnul Năsui pe tema asta. Este vorba, pe de-o parte, de românii care merg acolo, dar, pe de altă parte, şi de israelienii care vin România şi care, în 2019, au fost 250.000. Lucrurile astea trebuie puse în practică printr-un simplu protocol. Dacă ne aud domnul ministru Năsui şi echipa sa, ar fi bine să facă lucrurile acesta. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. În principiu, din 23 mai poţi merge cu certificatul de vaccinare în Israel. Acolo, mai trebuie să faci un test şi trebuie să arăţi că ai imunitate. Sper să se renunţe la lucrurile astea pentru că vaccinul este în regulă”, a spus Alin Burcea, potrivit Dcnews.ro. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!