Destinații de poveste cu Anahata Travel din Târgoviște!

Publicitate

Anahata Travel este o proaspătă și inedită agenție de turism, care a luat ființă în tumultosul an 2020 și este orientată către crearea de călătorii și oferirea de variante turistice cu precădere în România și Peninsula Balcanică, capabile să ofere celor ce îi trec pragul bucuria de a experimenta un altfel de turism, unul centrat pe a vedea frumusețea lumii cu ochii inimii.

Locațiile și destinațiile sunt alese cu grijă, iar tarifele vor fi întotdeauna competitive, atu-uri ce reprezintă punctul de plecare folosit pentru a oferi turiștilor săi respectul și grija pe care o merită. Anahata Travel este locul unde se onorează și se sărbătorește turismul, locul unde inimile sunt invitate să se bucure profund călătorind cu inocența unui copil și locul unde turistul se va lăsa condus de glasul sufletului spre locurile magice unde visează să călătorească.

O primă călătorie organizată este „Sărut roșu dobrogean…în căutarea bujorului de stepă” și reprezintă un tur de 4 zile în zonele mai puțin frecventate ale Dobrogei, fiind în permanență vigilență pentru a zări tufele de bujori sălbatici sau rușinoasele broaște țestoase.

Călătoria include 3 nopți de cazare, transport, intrări obiective, plimbare cu barca și brunch la board, ghidaj oferit de însoțitorul de grup (Alexandra) și ghidaj holistic cu totul special, ce va adăuga o savoare de neuitat, iar costul este de 880 lei/persoană (fără mese).

“Sunt Cristina Alexandra Lupu și sunt manager în activități turistice. Sunt îndrăgostită iremediabil de geografie, turism și călătorii și începând din acest an am setat intenția de a organiza călătorii scurte și magice în România și Balcani, în cadrul proaspetei agenții Anahata Travel.

Înainte de toate, vreau să știți că “ANAHATA” face referire la “INIMĂ” și provine din cea mai veche limbă a lumii, sanscrita. Călătoriile Anahata sunt făurite către a fi incursiuni de poveste, în locuri de poveste și vor avea drept scop insuflarea bucuriei de a vedea frumosul lumii și în special al acestei țări, cu ochii inimii”, ne-a precizat managerul agenției de turism Anahata Travel.

” Pentru a vă familiariza și mai mult cu agenția de turism vă invităm să vă aventurați pe site-ul web al agenției Anahata Travel, la secțiunea Călătorii unde, periodic, vor fi adăugate noi și fermecătoare călătorii. Link – https://anahataalmitravel.com/destinations/sarut-rosu-dobrogean/ Eveniment – https://fb.me/e/3kewMVtLT.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!