Descinderi în forță la domiciliul unui bărbat din Târgoviște, bănuit de trafic de substanțe toxice și deținere ilegală a unei arme

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii dâmbovițeni au descins în forță, luni de dimineață, la domiciulul unui bărbat din Târgoviște, bănuit de deținere de substanțe toxice, pe care încerca să le comercializeze fără drept.

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au găsit peste 200 de litri de substanțe la domiciliul bărbatului în vârstă de 68 de ani.

Mai mult de atât, tot în casa acestuia, polițiștii au găsit și o pușcă cu aer cu aer comprimat, pe care o deținea fără drept. Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, la activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Dâmbovița.

“La data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de efective de la Serviciul de Investigații Criminale și criminaliști, au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat de 68 de ani, din Târgoviște, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de substanțe toxice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fapte prevăzute de art. 359 alin. 1 și art. 342 alin. 2 din Codul Penal.

În urma descinderii, polițiștii au indisponibilizat 32 de recipiente din plastic (205 litri), ce conțineau substanțe susceptibile a fi toxice din categoria produselor de protecție a plantelor, pe care bărbatul ar fi încercat să le comercializeze fără drept.

De asemenea, polițiștii au descoperit și o armă neletală supusă autorizării, cu posibil potențial letal, deținută ilegal. Pușca cu aer comprimat a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La activitați au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!