Departamentul de Dermatologie al Clinicii Valleriana vă oferă o gamă variată de servicii dermatologice

Publicitate

Departamentul de Dermatologie al Centrului Medical Valleriana din Târgoviște vă oferă o gamă variată de servicii dermatologice, care se adresează atât afecțiunilor obișnuite, cât și celor rare ale pielii, părului și unghiilor. Totodată, în cadrul clinicii Valleriana, puteți învăța cum să evitați greșelile frecvente care în timp pot afecta calitatea acestora.

Așadar, dermatologia este o ramură a medicinei care se ocupă de piele și boliloe sale.
Dermatologia urmărește explicarea, diagnosticarea, tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase (infecțioase) cât și îngrijirea bolnavilor de boli dermatice.

Este o specialitate unitară de medicină, care cuprinde studiul atât al aspectelor terapeutice medicamentoase cât și al celor chirurgicale.

Un dermatolog are grijă de bolile pielii, în sensul cel mai larg, și de unele probleme estetice ale pielii, scalpului, părului, și unghiilor. Împreună cu venerologia, dermatologia acoperă și domeniul bolilor venerice (care se transmit pe cale sexuală).

Doctorul pe care îl veți găsi la secția de Dermatologie al Clinicii Valleriana este medicul primar Antoanela Marica.

Clinica Valleriana se află pe Calea Domnească, nr. 236, din Târgoviște, iar programări se pot face la la numrrele de telefon 0245 222 203 și 0245 222 204.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!