Debut de an administrativ în forță. Trei șantiere târgoviștene, vizitate de conducerea Primăriei

Publicitate

Încheierea minivacanței de Revelion a însemnat și revenirea în forță la treburile administrative ale primarului municipiului Târgoviște.

Edilul a vizitat luni, 6 ianuarie, 3 șantiere care vizează modernizarea infrastructurii educaționale târgoviștene, și anume investiția de la Școala ”Mihai Viteazul”, de la Creșa nr. 14 și de la Creșa nr. 13.

Vă reamintim că la Școala ”Mihai Viteazul”, proiectul prevede extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea unității educaționale, iar valoarea de 18.496.227,26 lei este asigurată din fonduri europene, prin POR 2014-2020.

Creșele nr. 13 și nr. 14 sunt în plin proces de consolidare, recompartimentare, extindere, urmând a fi echipate complet, ambele lucrări având asigurată finanțarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală (Creșa 14 – 4.578.979,00 lei și Creșa nr. 13 – 5.955.736,73 lei).

”Pe toate cele 3 șantiere se lucrează în ritm susținut, lucrările urmând a fi finalizate în acest an”, a precizat primarul de la Târgoviște, Cristian Stan.

Aceste proiecte fac parte din amplul program de investiții în baza materială a unităților școlare din municipiul Târgoviște în condițiile în care, la acest moment, se lucrează concomitent la nu mai puțin de 10 (zece) proiecte, respectiv: realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella”, Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșele nr. 8, 13, 14 și 16; reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 13; construire grădiniță în cartierul Sagricom; extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolilor Gimnaziale „Mihai Viteazul”, „Matei Basarab”, reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare”.

”Proiectul «Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa», a fost finalizat în luna noiembrie, cu 2 luni în avans față de termenul prevăzut în contract”, a reamintit edilul.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!