De ce să alegi The Flower Box Târgoviște și cum se diferențiază de celelalte florării

Publicitate

Florăria The Flower Box din Târgoviște vine cu cele mai bune oferte de flori și aranjamente florale, precum și cu cele mai speciale buchete pentru orice tip de ocazie. Toate decorațiunile sunt lucrate manual, cu îndeletnicire și minuțiozitate, astfel încât rezultatul să se plieze pe dorințele oricărui client.

Ceea ce diferențiază florăria The Flower Box de oricare alta este că aici totul se lucrează cu pasiune și devotament, având ca rezultat cele mai bune aranjamente florale.

Dintre cele mai apreciate produse pe care le poți găsi sunt decorațiunile cu licheni stabilizați care sunt 100% naturale și pot fi lucrate în funcție de tematica dorită, precum  Decoratiune licheni Dry Bouqet, care poate fi atașată pe peretele oricărei camere din casă, inspirând mereu acel aer proaspăt și natural.

Tot din seria lichenilor stabilizați face parte și Pomul 3D din licheni Big Colors, care poate fi adus la serviciu, chiar pe biroul de lucru, și care prezintă o gamă atât de variată de culori încât e imposibil ca pofta de muncă să nu apară involuntar.

Din seria celor mai noi oferte sunt buchetele care conțin florile specifice acestui sezon, precum bujori sau lalele, flori proaspete și alese cu grijă pentru cele mai deosebite momente. Buchetul Marea Bujoreală Pink 7 poate fi ales pentru orice tip de ocazie, aducând cu sine prosperitatea specifică plantelor și culorile calde ale verii. Bujorii pot fi aleși, bineînțeles, în conformitate cu plăcerea fiecăruia, de exemplu, dacă preferați florile albe, cea mai bună alegere poate fi Buchetul Alb Pur cu Bujori.

Nici trandafirii nu lipsesc de la florăria The Flower Box, aceștia putând fi aleși fie sub formă de buchete, dintre cele mai noi oferte fiind Buchetul cu 15 Trandafiri Multicolori, care aduce o varietate de senzații olfactive, fie sub formă de aranjament floral, precum Aranjamentul floral Bucurie la Cutie, toate aducând o gamă variată de senzații oflactive, fiind cadori care nu pot da greș niciodată.

De asemenea, aici puteți găsi aranjamente pentru orice tip de eveniment, comenzile putând fi făcute și online, pe site-ul www.theflowerboxatelier.ro.

Florăria The Flower Box se află pe Strada Constantin Brâncoveanu, Nr. 68C, Targoviste, Micro 4, Dâmbovița, iar pentru comenzi puteți suna la: Telefon: 0733 134 004

Aaa, și era să uităm, Florăria The Flower Box are și o poveste interesantă, una de iubire.

Alex și Carmen, proprietarii The Flower Box, sunt doi tineri frumoși, curajoși și cu o poveste delicioasă despre noul drum pe care au pornit. Ea zâmbitoare, gingașă și caldă, el super simpatic, amabil și prietenos. S-au căsătorit recent, însă ei sunt unul și același de mai bine de șase ani. Împreună formează un cuplu ușor de invidiat și totodată un exemplu de urmat! Au învățat că visurile sunt extraordinare. De aceea au decis să exploreze minunata lume a florilor.

Și toate acestea din iubire pentru frumos!

Așadar, au continuat adevărata lor poveste de dragoste în atelierul The Flower Box – gifts & flowers. Au venit cu un vibe nou, pregătiți oricând de a trimite cele mai frumoase flori și de a obține cele mai sincere zâmbete.

Poți conta pe noi din 2 motive: facem ceea ce ne place și ne place ceea ce facem!

La The Flower Box totul se vede, se transmite, se simte!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!