Dâmbovițeni depistați și sancționați pentru racordarea ilegală la rețeaua de energie electrică

Publicitate

Ieri de dimineață, jandarmii dâmbovițeni au desfășurat acțiuni comune cu reprezentanții Electrica Dâmbovița.

Acțiunile au vizat racordarea ilegală la rețeaua electrică și furtul de energie electrică. Potrivit unei informări a Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, echipele de control au mers în localitatea Gura Ocniței.

În urma misiunilor de control, s-a constatat că opt proprietari aveau imobilele legate ilegal la rețeaua de energie electrică. De asemenea, jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru “furt și folosirea de instalaţii clandestine în scopul ocolirii echipamentelor de măsurare”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

“Luni, 13 ianuarie a.c., jandarmii dâmbovițeni împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice, au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Gura Ocniței.

În urma acţiunii desfășurate au fost depistate 8 persoane cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani, care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii artizanale racordate la reţeaua electrică, fără a fi înregistrată de echipamentele de măsurare”, se arată într-o informare IJJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!