Dâmbovițeanul Laurențiu Neculăescu a devenit, săptămâna trecută, noul președinte al Administrației Fondului pentru Mediu

Publicitate

Administrația Fondului pentru Mediu are un nou președinte, începând de săptămâna trecută. Dâmbovițeanul Laurențiu Neculăescu a fost numit în această funcție, cu rang de secretar de stat.

Laurențiu Neculăescu este al doilea dâmbovițean care ajunge în structurile guvernamentale din partea PSD, la început de 2022, după Ionuț Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

“Nu sunt singurii, vor urma și alții! Profesioniștii în diverse domenii de activitate, oameni de calitate, care fac cinste municipiului Târgoviște și județului Dâmbovița”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, după ce Laurențiu Neculăescu a devenit președintele Administrației Fondului pentru Mediu.

Laurențiu Neculăescu a mai ocupat de-alungul timpului posturi de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Fondurilor Europene, Ministerului Mediului și Cancelariei Primului Ministru al României.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!