Urmărire ca în filme în Dâmbovița! Un tânăr a gonit cu 182 km/h, a fugit de poliție și s-a răsturnat cu mașina

Publicitate

Urmărire ca în filme, astăzi, pe DN 71, pe raza comunei Contești!  Un tânăr șofer a gonit, cu polițiștii pe urmele sale, după ce oamenii legii au vrut să-l oprească la un control, după ce depășise regimul legal de viteză.

În pofida semnalelor polițiștilor, tânărul nu a oprit, iar oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia.

Maratonul s-a încheiat, pe raza localității Heleșteu, când tânărul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. Mai mult de atât, pasagerul din dreapta sa a fost rănit în urma impactului

” La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari, în timp ce se aflau pe Drumul Național 71, pe raza localității Contești, au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care depășise regimul legal de viteză impus pentru sectorul respectiv de drum.

Conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii procedând la urmărirea acestuia.
Ulterior, șoferul un tânăr de 19 ani, in timp ce se afla pe raza localității Heleșteu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

În urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pasager in autoturism, a fost rănit.

Conducătorul auto urmează sa fie sancționat contravențional, iar permisul de conducere îi va fi reținut. Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare, în timp ce circula cu viteză de 182 de km/h.

Totodată, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!