Dâmbovița: (T)radițional House, un restaurant pentru aniversări, mese festive, botezuri și petreceri private. Este locația care îți poate oferi bucuria pe care o cauți

Publicitate

Botez, aniversare, majorat sau petrecere privată? Indiferent de tipul de eveniment dorit, Restaurantul (T)radițional House îți poate oferi bucuria pe care o cauți! În orice zi, restaurantul cu specific tradițional românesc acordă o atenție deosebită evenimentului tău și îl transformă într-un motiv de sărbătoare.

Diversitatea meniurilor tradiționale, ambianța specială și muzica de bună calitate fac ca Restaurantul (T)radițional House să fie locul special pentru evenimentul dumneavoastră.

La sfârșitul săptămânii trecute, cei care s-au bucurat din plin de bunătățile și ambianța oferite de (T)radițional House au fost columbofilii de la AS Olimpicii Ulmi, care au sărbătorit închiderea sezonului.

Masa festivă de care au avut parte toți cei prezenți i-a bucurat din plin. Cum au fost mulțumiți, cu toții au transmis că vor întoarce în curând în locație pentru a sărbători și alte evenimente importante. Totodată, meniul comandat a fost unul pe placul tuturor.

Restaurantul (T)radițional se află pe centura Nisipuri, nr. 169, comuna Ulmi. Pentru comenzi se poate apela, zilnic, numărul de telefon 0722828512.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!