Dâmbovița: Tradițiile autentice, duse mai departe la Pucheni. Îndrumați cu dragoste, elevii din clasa CES a Școlii ”Nicolae Vlad” au croșetat zeci de mărțișoare care pot fi cumpărate

8
Publicitate

Tradițiile românești, duse mai departe la Pucheni, cu dragoste, îndemânare și cu multă pasiune!

Daniela Irimescu, profesor la Școala Gimnazială ”Nicolae Vlad” din localitate, la clasa CES (cerințe educaționale speciale), a reușit lucruri extraordinare împreună cu elevii.

Ei au ales trei modele de mărțișoare (Fluturași Gingași, Pălărie Chic și Baba Marta) pe care le-au croșetat cu îndemânare și atenție, îndrumați cu dragoste și răbdare de dascălul lor.

Anii modernității tind să estompeze atenția de la tradiții, dar prof. Daniela Irimescu se asigură continuu că păstrează obiceiurile locale, transmițând noilor generații pasiunea pentru lucrul creat cu mâna.

Toate creațiile micuților talentați din Pucheni pot fi descoperite în paginile 28-30 ale catalogului de MĂRȚIȘOARE CARITABILE pe care îl puteți vizualiza și descărca de aici:

https://totulesteposibil.org/magazin/

Data limită preluare comenzi: 24 februarie 2022.

Totul este posibil este un ONG de sprijin pentru persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

”Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă atenția către categoriile defavorizate și tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, ne-am decis să ne orientăm către persoanele care nu au parte de foarte multă atenție, întrucât de obicei se consideră că ar trebui să se descurce singure, fără ca cineva să se întrebe dacă nu cumva și ei, fiind oameni cu emoții și trăiri, au propriile lor provocări pentru a face pași înainte”, spun reprezentanții ONG-ului Totul este posibil.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!