Dâmbovița: Ședințe foto de Crăciun, într-un decor de basm! Cadoul perfect pentru familia ta!

Publicitate

Dacă iubești sărbătorile de iarnă și îți dorești din plin să imortalizezi cele mai frumoase momente alături de familie și de cei dragi, cu siguranță nu mai ai nevoie de alte motive pentru a rezerva o ședință foto de Crăciun.

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an, când toată familia se adună în jurul bradului, ascultă colinde și se bucură de compania celor dragi mai mult ca oricând. E o atmosferă de basm, încărcată cu emoție, bucurie, râsete de copii, miros de scorțișoară, cetină de brad, prăjituri delicioase și vin fiert.

Însă, de câte ori nu te-ai trezit după Crăciun și în special după sărbătorile de iarnă doar cu una-două poze făcute pe fugă, cu telefonul, neclare și slab luminate? În repetate rânduri, suntem prea prinși cu pregătirile pentru masa de Crăciun, cu decorarea bradului, cadourile pentru cei mici și așa mai departe. Iar din acest motiv uităm să surpindem acele momente speciale și inedite și să capturăm spiritul sărbătorilor pe cameră, chiar dacă ne-am dori să o facem.

O ședință foto de Crăciun este o idee excelentă pentru a te asigura că aveți parte de amintiri de neuitat, pe care le veți putea revedea cu drag și bucurie peste ani și ani.

Așadar, dacă îți dorești să pătrunzi adânc în atmosfera de poveste a sărbătorilor de iarnă, o ședință foto de Crăciun reprezintă un lucru extraordinar pentru tine și familia ta!

Astfel, cu o ședință mult visată de Crăciun te poate ajuta Claudia Oană Fotograf profesionist. În cadrul ședinței vei petrece clipe unice, într-un decor de sărbătoare și de poveste. Totodată, la finalul ședinței foto, vei avea parte și de o mic cadou din partea fotografului: glob inserție pentru brad și un brad din lemn cu inserție foto.

Durata sesiunii va fi de 50 de minute și vei avea parte de 2 decoruri tematice. În format electronic vei primi 35 de fotografii editate profesional, dar și o galerie foto online.

Programări și informați puteți face la numărul de telefon 0734910217 – fotograf: Claudia Oană.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!