Dâmbovița: Reținuți pentru că au încercat să șteargă urmele unui accident rutier

Publicitate

Ziua de 13 ianuarie a fost una cu ghinion pentru doi dâmbovițeni.

Ieri, polițiștii au reținut doi bărbați după ce au fost identificați ca fiind autorii unui accident de circulație pe raza localității Doicești în urma investigațiilor făcute, cei doi au intrat cu mașina într-un stâlp, pe DN 71, iar unul dintre ei a fost accidentat.

Cum șoferul nu deținea permis de conducere, cei doi bărbați au vrut să șteargă urmele accidentului. Numai că, … socoteala lor de acasă nu s-a potrivit cu cea a polițiștilor, așa cum reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

“La data de 12 ianuarie a.c., pe drumul național 71, pe raza localității Doicești, s-a produs un accident de circulație în urma căruia un pasager din autoturism a suferit vătămări corporale ușoare.

În urma activităților desfășuate, polițiștii de la Serviciul Rutier au stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat din Vulcana-Pandele care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp din afara părții carosabile.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto, împreună cu un pasager din autovehicul, ar fi modificat și șters urmele de la fața locului și ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier fără incuviințarea poliției.

În această seară, polițiștii de la Serviciul Rutier au procedat la reținerea celor doi bărbați, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 14 ianuarie, sa fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!