Dâmbovița: Prostia se plătește! Cum au fost prinși doi tineri încercând să fure produse de îngrijire personală dintr-un supermarket

Publicitate

Doi tineri, o femeie și un bărbat, au fost prinși, vineri după-amiază, la furat de produse de îngrijire personală de către personalul unui supermarket din comuna Vișina.

Cei doi au ascuns șampoanele și alte bunuri în interiorul jachetelor cu care erau îmbrăcați. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele celor doi hoțomani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută de art. 228 alin. 1 din Codul Penal. Bunurile furate au fost recuperate și predate reprezentanților magazinului.

“La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii de la Secția Nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în incinta unui supermarket din Vișina sunt două persoane suspecte.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care polițiștii au identificat la ieșirea din magazin două persoane, un bărbat și o femeie, care aveau ascunse în interiorul jachetei mai multe produse pe care le-ar fi sustras din magazin.

Bunurile au fost recuperate și predate reprezentanților magazinului”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Sursă foto: cronica-gaestiului.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!