Dâmbovița: Pentru un stil de viață sănătos, alege să consumi produse naturale de la Grandma’s Delights

Publicitate

Dacă ești interesat de o viață sănătoasă și iubești natura, atunci Grandma’s Delights este locul perfect pentru tine! Aici, de cum pășești, îți aduci aminte de gustul unic al fructelor și legumelor de odinioară.

Făbricuța din apropierea orașelor Pucioasa și Târgoviște te cucerește din prima, prin delicatesele pe care ți le poate oferi. La Grandma’s Delights poți găsi, în orice perioadă a anului, preparate gustoase 100% naturale care îți vor aduce aminte de copilărie. Fructele și legumele sunt crescute cu grijă de întreaga familie, care compun Grandma’s Delights.

Crescute de la sămânță, alese cu grijă și procesate în propria curte, dulcețurile, gemurile, sosurile, zacusca și sucurile naturale îți vor umple papilele gustative de fericire în orice moment. Mai mult de atât, pentru a da un plus mâncărurilor tale, Grandma’s Delights îți propune să încerci uleiurile făcute după o rețetă proprie, presate la rece, cu conținut de 100% semințe naturale. Toate produsele oferite de făbricuță vă vor bucura din plin sufletele. Acestea pot fi savurate împreună cu cei dragi oricând doriți.

Grandma’s Delights este o afacere de familie, ce a luat naștere în urmă cu aproape 4 ani, din dorința de a readuce gustul autentic al mâncărurilor înapoi în viața românilor, adoptând un concept nou și anume de a combina rețete tradiționale cu tehnologia modernă.

Făbricuța Grandma’s Delights se află în comuna Brănești, Sat Priboiu, pe str. Aleea Sinaia, nr. 175, iar pentru comenzi se poate apela numărul de telefon 0755 646 418.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!