Dâmbovița Mall de la Târgoviște va fi inaugurat pe 28 mai. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Publicitate

Ionuț Parghel

Primul centru comercial de tip mall din Târgoviște va fi inaugurat la sfârșitul primăverii din acest an. Dambovița Mall, un complex comercial de dimensiuni mari, va avea inaugurarea, potrivit lui Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe 28 mai.

“Pe 28 mai 2020 va avea loc inaugurarea primului centru comercial din județ – Dâmbovița Mall. Am discutat cu investitorii, lucrările decurg foarte bine și sperăm să vină cât mai mulți dâmbovițeni la deschidere. Vor fi multe surprize plăcute!

Mă bucur că acest parteneriat public-privat a funcționat. În prezent, lucrăm la partea de iluminat public și trotuare pe drumul din zonă. Mai avem de realizat două sensuri giratorii. Așteptăm să obținem avizele și să ne apucăm de treabă. Până în luna mai, toate investițiile pe care Consiliul Județean Dâmbovița le derulează în zonă vor fi finalizate”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Lucrările de construcție la complexul comercial au început la sfârșitul lunii mai a anului trecut. Termenul de finalizare a mall-ului, investiție de aproximativ 50 milioane de euro, era programată în toamna acestui an.

Dâmbovița Mall va fi construit pe amplasamentul fostei unități militare de la Gară, în apropierea locului unde au fost împușcați soții Ceaușeascu, în decembrie 1989. Complexul comercial va avea o suprafață de 33 000 de metri pătrați și va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate de spații destinate petrecerii timpului liber.

Investiția va genera aproximativ o mie de locuri de muncă. Hipermarketul Carrefour a scos, deja, la concurs 200 de locuri de muncă, iar procedurile de angajare ale oamenilor au loc în perioada 11-15 februarie.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!