DÂMBOVIŢA: Festival folk cu mulţi artişti cunoscuţi. Acces gratuit

Publicitate

Pe 15 și 16 august, iubitorii muzicii folk sunt așteptați în inima Munților Bucegi dâmbovițeni pentru două zile speciale, cu multe surprize.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează Festivalul Padina Folk.

Iubitorii muntelui şi ai muzicii folk se vor bucura de întâlnirea cu artişti îndrăgiţi, într-un cadru natural deosebit, în zona Telecabina Peştera din Munţii Bucegi, comuna Moroieni.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt: promovarea turistică a zonei şi promovarea muzicii folk.

În cadrul festivalului vor avea loc spectacole de muzică folk în care vor evolua nume consacrate ale genului. Capul de afiş va fi ţinut de Mircea Baniciu şi Vasile Şeicaru, care propun o experienţă deosebită, plină de emoţie, într-o atmosferă de poveste.

În data de 15 august, vor fi prezenţi pe scena Festivalului Padina Folk: Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru, Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa şi Adrian Bezna.

În cea de-a doua zi a festivalului, se vor afla la Padina Folk: Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu.

Spectacolele vor avea loc începând cu ora 18.30. Accesul este liber.

Vă aşteptăm, aşadar, să ne bucurăm împreună de “Padina Folk”, un festival plin de emoţie, dedicat celor care vor să trăiască o experienţă unică într-un peisaj superb din Munţii Bucegi, uniţi de pasiunea pentru muzica folk.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!