Dâmbovița: Acțiune fulger a polițiștilor în ultima zi a anului trecut! Percheziții pentru găsirea petardelor și artificilor interzise de lege

Publicitate

Ionuț Parghel

Acțiune fulger a polițiștilor dâmbovițeni în ultima zi a anului trecut. Razia i-a vizat pe cei care comercializat ilegal petarde și artificii.

În urma unor percheziții domiciliare, oamenii legii au indisponibilizat peste 3 500 de articole pirotehnice, așa cum se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

“În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sprijiniți de efective de la Secția nr. 6 Poliție Rurală Moreni, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului, la persoane bănuite de nerespectarea regimului materiilor explozive.

În urma descinderilor, au fost descoperite aproximativ 1.650 de articole pirotehnice deținute ilegal.

De asemenea, polițiștii morenari au depistat o tânără care deținea, ilegal, 240 de obiecte pirotehnice.

Articolele pirotehnice au fost indisponibilizate, iar pe numele celor în cauză, persoane cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, polițiștii au întocmit dosare penale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au surprins, în zona unui complex comercial din municipiu, un bărbat, de 22 de ani, care deținea  fără drept, în scopul comercializării,  1.610 articole pirotehnice.

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal, obiectele pirotehnice fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!