Dâmbovița: 30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul care și-a șantajat fosta concubină

Publicitate

30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul de 53 de ani din Găești care și-a șantajat fosta concubină pentru  a relua relația. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Târgoviște, iar găeșteanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

“Pe parcursul acestei zile, 27 iulie, față de bărbatul de 53 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută de art. 207 din Codul Penal, Judecătoria Târgoviște a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Luni, 26 iulie, bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Oamenii legii au stabilit că, în perioada aprilie 2020 – iulie 2021, găeșteanul ar fi constrâns fizic și moral, o femeie de 41 de ani, fosta concubină, pentru a o determina să reia relația pe care a avut-o în urmă cu ceva timp.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!