Curent Metal face angajări! Sunt disponibile mai multe posturi și se caută ingineri, tehnicieni mentenanță, electricieni și mecanici

Publicitate

Curent Metal face angajări în această perioadă. Societatea comercială vizează să își mărească echipa și în cadrul departamentului mentenanță și are nevoie de colegi noi la partea de electrică, mecanică și automatizare pentru liniile de producție.

Curent Metal are nevoie în această perioadă de:

-ingineri;

-tehnicieni mentenanță;

-electricieni;

-mecanici;

-persoane dornice să învețe lucruri.

Se oferă:

-Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;

-Oportunitatea de a crește în organizație;

-Transport asigurat sau decontarea transportului;

-Ajutoare bănești pentru evenimente deosebite;

-Zile libere suplimentar pentru evenimente deosebite;

-Tichete de masă 30 lei pe zi;

-Bonus de recomandare;

-Cursuri de calificare;

-Prime de sărbători.

Se asigură transport gratuit pentru rutele: Filipeștii de Pădure, Dițești, Valea Lungă, Iedera de Sus, Iedera de Jos, Moreni, Gura Ocniței, Răzvad, Adânca, Săcuieni, Bucșani, Hăbeni, Racovița, Comișani, Lazuri, Bungetu, Băleni, Mircea Vodă, Cuza Vodă, Ilfoveni, Brătești, Nucet , Cazaci, Perșinari, Văcărești, Bezdead, Pucioasa, Priboiu, Doicești și Târgoviște.

Dacă doriți detalii despre angajare apelați numerele de telefon: 0721.237.039 sau 0724.566.004. De asemenea, CV-ul poate fi trimis la una din adresele de mail: irimia.bianca@curentmetal.ro sau resurseumane@curentmetal.ro. 

Din 2018 Curent Metal produce piese pentru industria de electrocasnice prin deformare plastică la rece, prelucrări mecanice pe strunguri automate și injecție de aluminiu, având în spate experiența de 40 ani a colegilor din Turcia care produc piese și pentru industria de automobile și aviație.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!