Cupa Cartierelor – ediția 2019 , gata de start

Publicitate
Distribuie

Cupa Cartierelor la fotbal este gata de start! Mâine după-amiază, pe terenurile de minifotbal din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște va debuta cea de-a 7-a ediție a întrecerii.

Ediția din acest an se anunță ca fiind una incendiară, iar la start se regăsesc numai puțin de 13 echipe. Competiția se va desfășura în perioada 2-7 septembrie. Premiile oferite de organizatori, Primăria Târgoviște și Complexul Turistic de Natație sunt, de asemenea, unele consistente.

Înainte de  startul întrecerii un mesaj de încurajare al echipelor a ținut și Mihai Bălașă, actualmente fotbalist la Universitatea Craiova. “Am auzit de Cupa Cartierelor la Târgoviște și aș vrea să vă salut pe toți și vă urez pe toți, iar cel mai bun să câștige. Nu uitați că fotbalul înseamnă bucurie, prilej de a cunoaște mulți oameni noi și de a vă bucura. Mult succes!”, a transmis apărătorul Universității pe pagina de Facebook Cupa Cartierelor-Târgoviște.

Echipele participante la ediția din acest an a întrecerii sunt Centru, Micro 11, Micro 5, Class Park, Micro 4 (toate se regăsesc în Grupa A), Matei Voievod, Micro 12, Micro 6, Micro 2 (toate Grupa B), Prepeleac, Micro 9, CFR și Micro 3 (Grupa C). Câștigătoarele de până acum ale competiției au fost: Micro 2 (2018, 2017, 2015), Laminorului (2016), Matei Voievod (2014) și Aleea Trandafirilor (2013).

La fel ca anii precedenți și la ediția din acest an va exista un meci al vedetelor, unde se vor înfrunta echipele Consiliului Municipal Târgoviște și Petrolul Ploiești. În formația prahoveană se vor regăsi jucători care au câștigat Cupa României în anul 1995.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!