Cum sa organizati cel mai stilat botez pentru copilul vostru: Cei 3 pasi esentiali

29

Momentul în care bebelușul vostru a venit pe lume este, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care le-ați trăit împreună. Și asta datorită faptului că un copil semnifică rodul iubirii voastre, bucurie, împlinire și fericire. Nimic nu este mai frumos decât să împărtășești această binecuvântare de la Dumnezeu cu persoana pe care o iubești cel mai mult și alături de care îți petreci fiecare zi din viață.

Împreună ați trecut prin bune și rele, ați luat decizii, ați creat momente și amintiri, astfel că și botezul micuțului vostru este un eveniment în organizarea căruia trebuie să vă implicați amândoi, în mod egal. Desigur, tu probabil că te pricepi mult mai bine la detalii, aranjamente, concepte etc, însă trebuie să știi că și iubitul tău trebuie să se simtă implicat în procesul de organizare a botezului.

Ce trebuie să aveți în vedere pentru ca evenimentul să fie cel visat de amândoi?

  1. Invitațiile

Cu siguranță vreți să aveți niște invitații de botez deosebite, care să exprime cel mai bine bucuria pe care o aveți împărtășind cu cei dragi acest moment unic. Având în vedere caracterul ludic, și invitațiile pot fi dintre cele mai creative și jucăușe. Ele trebuie să fie primul contact al invitaților cu bebelușul vostru, iar textul trebuie să fie și el unul personalizat.

  1. Mărturiile

Mărturiile sunt acele obiecte care vor rămâne drept amintire invitaților voștri. Deși la prima vedere nu se acordă atât de multă importanță mărturiilor, trebuie să știți că oamenii apreciază foarte mult amintirile pe care le colecționează de la fiecare eveniment. Astăzi, în trend sunt mărturii pentru botezul copilului tău reprezentate de mici borcane care conțin praline, cuburi de zahăr, migdale sau miere.

Dacă îi adaugi și un răvaș cu un citat deosebit, care să îl reprezinte pe cel mic, le veți face o supriză extrem de plăcută tuturor invitaților.

  1. Decorurile

Fiind vorba despre un botez, decorul trebuie să fie unul extrem de special. Luați în calcul faptul că vor fi prezenți multi copii, așa că puteți crea un cadru de poveste pentru ei și de asemenea puteți angaja și animatori care să îi angreneze în activități de joacă pe parcursul întregii seri.

Decorul pentru un botez trebuie atent ales, deoarece implică foarte multă culoare, desene animate, voioșie. Nu trebuie nici să fie extrem de pompos, deoarece va da senzația de loc încărcat, astfel că trebuie să analizați cu atenție fiecare detaliu în parte.

Ca să concluzionăm, botezul micuțului vostru trebuie să fie perfect. Tocmai de aceea, este bine să vă implicați amândoi în organizarea evenimentului, deoarece fiecare dintre voi poate veni cu o idee creativă, nouă, care să completeze perfect tabloul unui botez special. Dacă nu este atât de priceput pe partea creative, îl poți ruga pe iubitul tău să se ocupe de tot ceea ce înseamnă achiziții, băuturi, mâncare, iar tu să te ocupi de decoruri, flori și invitații. Lucrurile făcute în 2 vor fi întotdeauna un succes!

Photo: Shutterstock.com

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!