Cum să ai un look cool iarna asta – 3 sfaturi pentru bărbații moderni

Sursă foto: Unsplash.com
Publicitate

Iată 3 lucruri de care să ții cont dacă vrei să ai un look cool în sezonul rece:

 

  1. Alege haine călduroase și moderne. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine în anotimpul rece este să îți alegi haine călduroase, fără să faci rabat de la stil. În plus, dacă îți este bine în hainele tale, acest lucru se va reflecta și în atitudinea ta. Pe Bigotti.ro găsești o multitudine de geci bărbătești, de la cele călduroase cu puf, până la jachete slim, care îți vor pune corpul în evidență. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de iarnă!
  2. Ai grijă de tine. Orice bărbat modern știe că a avea grijă de felul în care arată este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le poate face pentru sine. De la lucruri simple, cum ar fi o tunsoare specială și folosirea unor produse cosmetice de îngrijire, până la decizii care țin de sănătatea ta fizică și emoțională. Nu neglija acest aspect – până la urmă, a fi cool înseamnă, mai ales, a te simți bine cu tine însuți!
  3. Adoptă un stil de viață sănătos. Iarna este necesar, mai mult ca oricând, să oferi corpului resursele de care are nevoie pentru a face față temperaturilor scăzute, precum și unei expuneri limitate la lumina soarelui. Încearcă să eviți mâncarea de tip junk food și să te hidratezi corespunzător, chiar dacă alegi ceaiurile sau sucurile naturale. De asemenea, chiar dacă vremea nu îți permite, poți opta pentru plimbări lungi sau poți face mișcare în casă. Chiar și câteva minute pe zi pot face diferența pentru tonusul tău.

 

E drept că iarna nu este cel mai interesant anotimp și că face tot mai complicat să-ți creezi un stil personal, dar nu trebuie să alegi între a te simți confortabil și a avea un look special. Fă cele mai bune alegeri pentru tine și ieși în evidență cu elemente de efect ,cum ar fi o geacă plină de personalitate sau o pereche de bocanci deosebiți.

Sursa foto: Unsplash.com

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!