Cum alegi spălătoria auto self service potrivită pentru mașina ta

Tendința actuală în ceea ce privește îngrijirea autoturismului se manifestă prin alegerea unei spălătorii auto self service ale cărui servicii întrunesc o serie de avantaje: cheltuieli minime, timp redus de îngrijire, program NON STOP, chiar plăcerea de a te ocupa personal, după bunul plac, de propria mașină. Însă, atunci când spălătoria aleasă nu îndeplinește criteriile necesare, pot apărea și rezultate negative.

Pentru a afla și a înțelege aspectele pe baza cărora se realizează alegerea ideală, am făcut o vizită la Memco Optim, noua spălătorie auto self service din Târgoviște, strada Gimnaziului, nr. 21. Recenziile pozitive îi recomandă pe aceștia pentru serviciile superioare, dar mai ales pentru soluțiile calitative. De ce sunt importante aceste aspecte?! Ne explică chiar fondatorul Memco Optim:

„Clienții noștri urmăresc mai mulți indicatori când aleg să ne viziteze de la locația spațioasă, amenajată cu bun gust, la prețul unui jeton de doar 2,5 lei, de la avantajele unui program NON STOP la echipamentele și accesoriile cu care este dotată spălătoria. Însă, accentul cade pe calitatea soluțiilor folosite, respectiv pe: detergentul alcalin cu pH-13, ceara lichidă parfumată și clătirea cu apă  osmozată. Memco Optim este singura spălătorie care are programul cu Super Spumă alcalină albă, culoarea sa indicând lipsa coloranților artificiali care, în timp, pot ataca drastic lacul mașinii. Pe lângă aceasta, ceara lichidă parfumată se regăsește printre preferatele clienților ajutând la uscarea rapidă a apei pe caroserie și protejând vopseaua, chiar oferind un plus de strălucire, totodată parfumul său este unul plăcut. De reținut, că după fiecare program trebuie folosită clătirea cu apă osmozată, care este cea mai pură apă, fiind filtrate până la 98% din impuritățile anorganice și anorganice, astfel se va permite uscarea caroseriei fără a lăsa pete. De obicei, îi încurajăm pe toți urmăritorii noștri să vină la Memco Optim pentru a se convinge pe propria mașină de superioritatea serviciilor și soluțiilor pe care le oferim doar așa pot căpăta încrederea pentru a se întoarce și a doua oară”.

Așadar, alegerea unei spălătorii auto self service unde șă-ți îngrijești mașina merită atenție, mai ales dacă vrei să o protejezi pe o perioadă îndelungată. Acum că am aflat  și înțeles importanța acestor detalii, le recomandăm cititorilor noștri să fie atenți unde aleg data viitoare să-și spele mașina, în timp, calitatea va face diferența. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, îi puteți vizita pe cei de la Memco Optim (Strada Gimnaziului, nr. 21) sau îi puteți urmări în online, pe conturile lor oficiale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!