Cucerește de Valentine’s Day cu buchete și aranjamente florale speciale de la Florăria Eva Flowers din Târgoviște!

Publicitate

Nimic nu se compară cu o declarație de dragoste printr-un buchet de flori de calitate, care inspiră cel mai delicat romantism, pentru ca ziua de Valentine’s Day să fie perfectă!

Cum astăzi este o zi cu totul și cu totul specială alegeți Florăria Eva Flowers din Târgoviște pentru cele mai deosebite buchete și aranjamente florale, pentru ca persoana iubită din viața voastră să fie decorată cu cea mai frumoasă bijuterie florală.

Astăzi, floriștii de la Eva Flowers vă pot oferi superbe buchete de trandafiri, crizanteme sau crini, în cele mai frumoase culori. Valentine’s Day se sărbătorește în fiecare an pe 14 februarie, fiind cea mai cunoscută sărbătoare a iubirii la nivel global.

Florile sunt cea mai curată expresie a dragostei. De 14 februarie puteți oferi persoanei iubite trandafirii roșii pentru a exprima pasiune înflăcărată, crini imperiali pentru eleganță princiară sau orhidee pentru a exprima iubirea pură.

Așadar, alegeți Florăria Eva Flowers care vă poate oferi buchetul sau aranjamentul floral de vis pentru iubirea din viața voastră!

Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0724 607 287 sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a florăriei  https://www.facebook.com/Eva-Flowers-103884408699139 sau pe pagina de Instagram http://www.instagram.com/evaflowerstargoviste/

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!