CSM Târgoviște, asaltul final pentru cucerirea titlului național la volei feminin. Heydi Casanova: “Suntem gata să facem sacrificii pentru a cuceri trofeul”

Publicitate

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște începe, vineri după-amiază, asaltul final pentru cucerirea titlului național. În ultimul turneu din cadrul fazei a doua a campionatului, formația dâmbovițeană pornește cu prima șansă la adjudecarea titlului de campioană a României.

Beneficiind de avantajul terenului propriu și de o diferență de puncte considerabilă în clasament, față de urmăritoarea CSM Volei Alba Blaj, echipa târgovișteană este mai aproape ca niciodată de trofeul mult râvnit.

Pentru a ajunge noua campioană a României la volei feminin, CSM Târgoviște mai are nevoie doar de cinci puncte în disputele cu Medgidia, Alba Blaj și Dinamo.

Vineri după-amiază, de la ora 14.00, în primul joc din cadrul turneului găzduit de Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște, CSM va da piept cu CS Medgidia, într-un meci în care ținta principală va fi cucerirea celor trei puncte

Înainte de ultimele meciuri ale sezonului, principala marcatoare a Târgoviștei, Heydi Casanova, a transmis că ea și colegele sale sunt pregătite să facă toate sacrificiile pentru ca CSM să câștige în acest an cununa cu lauri a Diviziei A1.

“Meciurile care vin ne pot schimba viețile. Până să ajung la Târgoviște nu știam cât de mult își doresc oamenii din oraș acest titlu. Acum suntem foarte aproape de a-l obține. Aș îndrăzni să spun că-l merităm, dar știm sigur că nu va fi ușor. Este un moment pe care nu trebuie să-l ratăm.

Suntem concentrate, lucrăm bine la antrenament și suntem gata să facem sacrificii pentru a cuceri trofeul. Tot acest sezon a fost unul foarte intens și toată lumea a contribuit la parcursul nostru bun. Dacă vom câștiga, fiecare va avea un merit special în obținerea unui rezultat pe care ni-l dorim din suflet”, a precizat Heydi Casanova, pentru site-ul clubului târgoviștean.

Programul meciurilor turneului de la Târgoviște

Vineri, 16 aprilie 2021, ora 14:00: CSM Târgoviște – CS Medgidia;

Vineri, 16 aprilie 2021, ora 17:30: CS Volei Alba Blaj – CS Dinamo București;

 

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 14:00: CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște; – în direct la TVR 3;

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, ora 17:30: CS Dinamo București – CS Medgidia;

 

Duminică, 18 aprilie 2021, ora 14:00: CS Medgidia – CS Volei Alba Blaj;

Duminică, 18 aprilie 2021, ora 17:30: CSM Târgoviște – CS Dinamo București

 

* Cu excepția meciului dintre CSM Târgoviște și CS Volei Alba Blaj, transmis de TVR 3, toate celelalte jocuri ale turneului vor fi transmise LIVE, în format video, pe pagina de Facebook a clubului nostru.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!