Cruzimile față de animale continuă, de data asta în Dâmbovița. Dosar penal după Botezul cailor de la Mogoșești

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni fac cercetări în cazul cailor bătuți cu bestialitate, de Bobotează, în comuna Dragomirești, satul Mogoșești.

De o perioadă de timp, mass media națională este plină de exemple de cruzime față de animale, iar acum a venit rândul Dâmboviței să ”țină capul de afiș”.

Potrivit Mediafax, obiceiul numit Botezul cailor, de la Mogoșești – Dragomirești, s-a lăsat cu un dosar penal întocmit de polițiști pentru infracțiunea de rănire sau schinguire a animalelor. La acel eveniment, caii au fost bătuți cu biciul și puși să care blocuri uriașe de ciment, pe imaginile filmate observându-se cum se opinteau.

Vă reamintim că, la nivel național, în ultimele zile, știrile că niște minori au introdus o petardă în gura unui câine (la Satu Mare, caz în care a fost inițiată o petiție națională pentru pedepsirea vinovaților), iar la București un bărbat a spânzurat un câine de o țeavă de gaze în apropierea Gării de Nord (el a fost reţinut şi va fi dus la instanţă pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie).

Sursă foto: captură Columna TV.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!