Cristian Neguț, la primul gol în Liga 1. Reușită superbă cu Dinamo. “Mă bucur că am marcat, dar mai mult mă bucur că am reușit să câștigăm”

Publicitate

Cristian Neguț se simte tot mai bine în Liga 1 cu Chindia Târgoviște. Mijlocașul ofensiv a fost vineri seară unul dintre artizanii principalii ai victoriei Chindiei Târgoviște în meciul cu Dinamo București (3-2). Jucătorul în vârstă de 23 de ani a deschis scorul printr-o reușită superbă din 16 metri – șut din întoarcere sub trasversală (19), iar la golul trei al târoviștenilor a fost cel care a oferit pasa lui Florea – jucător care a obținut un penalty, transformat fără emoții de Cherchez.

Succesul cu Dinamo, primul pentru Chindia în acest sezon, l-a bucurat extrem de mult pe fotbalistul descoperit de Nicu Croitoru. “Această victorie o să ne dea moral și o să facem meciuri de maniera asta mult timp de acum încolo. Important e că a intrat în poartă, nu mai contează cum. Mă bucur că am marcat, dar mai mult mă bucur că am reușit să câștigăm. Eu încerc să muncesc din ce în ce mai mult și să joc la un nivel cât mai înalt, asta mi-am propus de mic copil”, a declarat Cristi Neguț la finalul întâlnirii cu Dinamo București.

Sursa foto: Facebook AfC Chindia Targoviste/ Marius Tudor

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!