COVID-19. Un nou apel al primarului de la Pucioasa, de data asta către companiile de furnizare a diverselor servicii

Publicitate

Un nou apel al primarului de la Pucioasa, Constantin Ana, de data asta către o parte dintre operatorii privați de furnizare a energiei electrice, de telefonie mobilă și internet, către companiile de distribuție a gazelor naturale și către Compania de Apă.

Edilul spune că a fost sunat de un cetățean care l-a anunțat disperat că a fost debranșat de la electricitate, pentru o datorie de câțiva zeci de lei. ”Astăzi, tensiunile au continuat, în sensul în care alte persoane ne-au sunat să ne ceară sprijin în situații similare, furnizorul de utilități fiind același”, a precizat edilul.

Cu mesajul clar că nu se va amesteca în politica vreunei companii private sau de state, însă dată fiind situația actuală, ”în condițiile în care epidemia de coronavirus se extinde cu o viteză amețitoare și lumea se izolează la domiciliu, voluntar sau forțat, în condițiile în care criza economică se accentuează și firmele se închid, observăm și mai clar că omenia este un lucru rar, iar în locul empatiei între oameni găsești răceală unui sistem condus de cifre și de calculatoare!

Nu știu dacă vom avea sorți de izbândă, dar în numele cetățenilor orașului Pucioasa, am făcut un apel către toți furnizorii de utilități, apel pe care l-am transmis mai departe, către instituția Prefectului și Consiliul Județean, dar și către Consiliul Județean pentru Situații de Urgență, prin care am solicitat păsuirea acestor persoane, până la terminarea acestei perioade dramatice!” – a transmis primarul de la Pucioasa, Constantin Ana.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!