Corturi Teepee montessori pentru copii. Ce sunt și ce beneficii au

cort teepee montessori mohinibebe
Publicitate

Corturile Teepee de joacă pentru copii au devenit un must have. Sunt ideale pentru joacă, citit, mic colț unde copilul se poate bucura de intimidate și își poate da frâu imaginației. Aceste corturi teepee se încadrează perfect și în decorul camerei, unde devin un element central. Copiii le adoră și nu este greu de înțeles de ce.

Mulți dintre noi, adulții de astăzi, ne-am dorit un cort în cameră, iar de multe ori a improvizat unul din cearceafuri puse peste scaune. Ne-am jucat și am trăiti mici aventuri, ascunși acolo, sub bucățica de cearceaf. Și copiii de astăzi vor un cort, un mic colț al lor, acoperit.

Beneficiile corturilor teepee

Unul dintre pricipalele beneficii ale corturilor de joacă teepee este dezvoltarea imaginației și a creativității, fiind o componentă certă a montessori, o metodă de educație care se bazează pe activitatea independent a copilului. Pune-i la dispoziție copilului tău un cort și s-ar putea să te surprindă faptul că va începe să stea din ce în ce mai puțin cu ochii în ecranul telefonului, preferând să petreacă mai mult timp în cortul său.

Cum să alegi cortul perfect pentru copii?

Alege un cort de joacă teepee care să se potrivească camerei copilului. Corturile teepe sunt de diverse colori și tematici, unele au geamuri, altele nu. Alege cortul care să se încadreze cel mai bine în decor.

Corturile care se regăsesc pe piață au diferite prețuri, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Sfatul nostru este să alegeți calitatea, nu prețul. Ce e scump nu este neaparat bun, dar ce este ieftin cu siguranță nu este calitativ. Materialele definesc nu numai calitatea și aspectul, dar și rezistența în timp, iar tu vrei ca micuțul tău să se bucure cât mai mult de cortul teepee.

Mare atenție la materiale. Înainte de a cumpăra un cort teepee, asigură-te că acesta este compus din material calitativ și potrivit pentru copii. Ideal ar fi ca acesta să fie fabricat din bumbac 100% certificat OEKO-TEX.

Ce cort teepee să cumperi? Îți dăm mai jos câteva idei:

Cort teepee GREEN SAILOR. Îl poți comanda de aici.

cort teepee montessori mohinibebe

Cort teepee PURPLE LUXURY. Îl poți comanda de aici.

cort teepee montessori

Cort teepee PEACH FOREST. Îl poți comanda de aici.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!