Continuă petrecerile de poveste la terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște! Sâmbătă seara puteți petrece din nou sub cerul liber

Publicitate

Terasa L’isola di Sardegna din Târgoviște vă așteaptă  sâmbătă seara pentru o nouă petrecere de poveste!

Începând cu orele 21.00, la cea mai în vogă terasă din oraș puteți petrece momente unice și de neuitat, având parte de un party de vis. Alături de prieteni, colegi sau familie  vă puteți relaxa într-un cadru elegant, dar în același timp te vă puteți bucura de meniuri delicioase și băuturi fine servite ireproșabil. De asemenea, muzica bună și cocktail-urile reci vor da gust unei petreceri mult visate.

Pentru a fi prezent la petrecerile organizate la terasa L’isola di Sardegna este necesar să-ți faci rezervare la numărul de telefon 0737 156 391.

Pe de altă parte, tot din această săptămână, dacă dorești să mergi la piscina L’isola di Sardegna, organizatorii ți-au pregătit noi promoții. Astfel, biletul de intrare pentru de zilele de luni-joi va costa 10 lei, iar cel pentru zilele de vineri-duminică 15 lei.

Mai mult de atât, Terasa L’isola di Sardegna este o locație excelentă în acre se pot organiza evenimente în aer liber, precum nunți, botezuri sau petreceri de tip privat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!