Comuna Glodeni, fără apă potabilă timp de 24 de ore

Publicitate

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița a anunțat, astăzi, întreruperea alimentării cu apă potabilă în comuna Glodeni. Locuitorii comunei nu vor beneficia de alimentarea cu apă potabilă timp de 24 de ore. Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este refacerea stocului de apă în rezervorul de înmagazinare.

“Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă în comuna Glodeni, din data de 17.02.2020, începând cu ora 15:00, până în data de 18.02.2020 ora 14:00, pentru refacere stoc apa în rezervor înmagazinare.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.
Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!