Comteleprest Satelit oferă servicii de termoprotecție, executate de personal calificat și autorizat

Publicitate

Comteleprest vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii noi în domeniul protecției împotriva incendiilor: servicii de Ignifugare a materialelor lemnoase și servicii de termoprotecție cu vopsele termospumante sau cu produse de torcretare.

Termoprotecția reprezintă procedeul prin care vopselurile termospumante sunt aplicate pe structuri metalice sau pe alte elemente din metal cu rolul de a proteja structura metalică prin expandarea în cazul izbucnirii unui incendiu, dar și de limitare și extindere a flăcării spre alte structuri . Acest proces este realizat prin acoperirea structurilor metalice cu un strat uniform de vopsele termospumante ce le va proteja de influența focului, limitând extinderea flăcărilor .

Din punct de vedere economic și practic se impune o atenție sporită ce trebuie acordată protecției la foc al metalului prin aplicare de vopsele termospumante, menite să împiedice, pe cât posibil , izbucnirea unui incendiu sau , odată aprinsă flacăra , să protejeze structura metalică și să limiteze extinderea flăcărilor spre alte structuri.

Sistemul de protecție a structurilor metalice se realizează și prin acoperire cu un strat uniform de mortar uscat, ce poartă denumirea de produs de torcretare , care se aplică direct pe suprafața structurilor metalice de rezistență . În acest mod, durabilitatea structurilor metalice se mărește atât în condiții normale, dar și în condiții de excepție, evitându-se astfel colapsul întregii construcții în cazul în care izbucnește un incendiu de proporții . Mortarul se interpune între incendiu și elementul metalic ca un strat protector și izolator termic foarte bun, evitând o tragedie.

Începând cu luna iunie a anului 2019, Comteleprest Satelit oferă servicii specializate de termoproțectie cu vopsele termospumante și termoproțectie cu produse de torcretare fiind autorizată în acest domeniu de către ISU – Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă.

Firma Comteleprest este autorizată în 9 domenii de protecție împotriva incendiilor de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și deține personal calificat și autorizat.

Informații suplimentare pe site-ul comteleprest.ro și în magazinele de specialitate situate în Târgoviște:

Str. Tudor Vladimirescu, bl. 130C, parter,

Bld.Mircea cel Batran bl. H5, parter

Telefon 0722303088

 

Comteleprest – 26 de ani de experienta si profesionalism.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!