Compania Arctic, lângă spitalele din Dâmbovița în lupta cu COVID-19! A donat produse electrocasnice la mai multe unități medicale din județ

Publicitate

Arctic, liderul pieței electrocasnice din România, este din nou lângă spitalele din Dâmbovița! Puternica companie susține efortul cadrelor medicale și a donat produse electrocasnice Beko către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Găești, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Moreni, dar și Serviciul de Ambulanță Titu. Produsele donate de de Arctic unităților medicale au constat în frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea și fierbătoare.

Alocarea produselor s-a făcut în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități. Astfel, la mai multe spitale din România, printre care se regăsesc și cele din Dâmbovița, Arctic a distribuit peste 1 150 de electrocsnice Beko, în valoare de 1,4 milioane de lei. Astfel, compania a contribuit la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță cu produse necesare personalului medical și paciențiloe în lupta cu nenorocitul virus.

Această donație se înscrie într-o campanie mai amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul StayhomelikeaPro susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii COVID-19.

Nu este prima donație făcută de companie. În baza colaborării cu Crucea Roșie Română, compania Arctic a mai donat o serie de electrocasnice mari către spitalele din țară.

Transportul produselor s-a făcut în condiții depline de siguranță, folosindu-se mașini igienizate, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost echipați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acestei acțiuni.

“Credem în solidaritate și responsabilitate, de aceea, în aceste momente imprevizibile este important să acționăm imediat și să ajutăm comunitatea din care facem parte. Așa cum la nivel global Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susținem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care zilnic își depășesc limitele în munca pe care o îndeplinesc. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei care duc această luptă, către personalul medical și către cei din instituțiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!